Over ons

Sharing is caring!

Liefde voor dier en mens

Sinds ‘n aantal jaren wonen wij (Saskia Freichmann-Wijsbeek en Roy Freichmann), in de Spaanse Costa Blanca, middenin de landelijke omgeving van de campo in Las Virtudes. Dit pittoreske dorpje maakt deel uit van de gemeente Villena. Villena is een gemeente in de Spaanse provincie Alicante in de regio Valencia met een oppervlakte van 345 km². Villena heeft circa 40.000 inwoners. Bij Villena bevindt zich het opvangcentrum Primadomus van Stichting AAP.

Onze vrijstaande finca en zonnige omheinende tuin, geven meer dan voldoende ruimte om onze eigen drie honden, kat en drie kippetjes een ontspannen leven te bieden. Wij hechten veel waarde en hebben respect aan alles wat om ons heen leeft. Onze eigen drie honden waren ooit Rescue Dogs. Ook zijn wij vrijwilligers voor een Spaanse stichting, Equidad Terapias, die met behulp van paardentherapie kinderen met een stoornis, autisme of uit probleemgezinnen, helpen om het leven een beetje dragelijker te maken.

Als de tijd dat toelaat, maakt Saskia prachtige keramiek kunstobjecten. Deze handgemaakte keramiekstukken, zijn te koop. Ben je op zoek naar een uniek en persoonlijk cadeau voor jezelf, of voor je dierbaren? Kijk dan gerust in de showvitrines, als je toch voor je hond bij ons op bezoek bent. Vraag ook gerust, naar de mogelijkheden, dat Saskia in opdracht een fraai keramiek kunststuk voor je maakt. Meer informatie, is te lezen op de website: SasWijs Cerámica.

‘Vakantieadres voor je hond’ biedt jouw hond een veilig en ontspannen logeerverblijf, waardoor jij relaxt van je eigen vakantie kunt genieten.

Liefdevolle aandacht
Je trouwe viervoeter verblijft in onze huiselijke omgeving en ontvangt persoonlijke en liefdevolle aandacht. Een persoonlijke band met je hond en met ons, zal een veilig en vertrouwd gevoel geven.
In de groep
Aangezien het klimaat bij ons in Spanje zonnig en mild is,  zal er dus veel gespeeld worden met de andere honden in onze omheinde tuin. We houden het overzicht, omdat er totaal maximaal 7 honden (inclusief onze eigen drie honden) aanwezig zijn. Hierdoor houden wij het voor alle honden overzichtelijk, en daarmee is iedereen happy.
Intake
Voorafgaand aan een definitieve afspraak voor een logeerperiode, stellen wij het op prijs dat je samen met je hond komt kennismaken. In de meeste gevallen gaat de kennismaking met jouw hond en de groep relaxt. Dan weten we zeker dat het logeren een vakantie uitje wordt voor jouw hond.
Wij accepteren geen hoog- risico – of vechthonden
Voor een overzicht, zoals opgesteld door de Spaanse en de Nederlandse overheid:  klik hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.